1-2-3

1-2-3 Cafetaria - Grillroom - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 1-2-3. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 19:24 Eten was nagenoeg koud!!! Dat is niet de eerste keer
5 jul 2022 om 13:59 Nooit meer. Ze vergeten een frietje in een bestelling van drie dingen, bel je ze op en nemen ze express de telefoon niet op. Nooit meer
3 jul 2022 om 20:18 Lekker&warm!Pizza zonder harde korst. . Top!
2 jul 2022 om 2:55 Eten was heel erg vies vooral de Döner die bij mijn kapsalon zat. Bezorger wist niet waar ik woonde omdat zijn navigatie stuk was dus moest ik hem de weg wijzen via de telefoon
27 jun 2022 om 17:10 I sell drugs, come to me at Vossenlaan 406 6532 BK Nijmegen (06) 81 76 85 78
25 jun 2022 om 4:11 No service, no food. I called to say my right adresse but they spoke to me bad just because I couldn’t speak their language. They hung up on me without respect, saying “no English”. SoI went take my order by myself, but no service again. Horrible.
20 jun 2022 om 21:04 De kip was heel erg taai weinig saus De aardappel schijfjes zat met rijst beplakt
20 jun 2022 om 0:57 Voor de eerste keer een pizza, en dus zeker niet voor de laatste keer Top !
18 jun 2022 om 12:15 prima
12 jun 2022 om 21:29 Eten prima! Bezorging erg snel. Zou 3 kwartier duren waren er met 15 minuten.
10 jun 2022 om 21:40 Half uur te laat zonder iets te laten weten en niet bereikbaar
9 jun 2022 om 22:27 Heel erg lekker goed warm